Yhteystiedot

Projektin vastuuhenkilöiden yhteystiedot

Projektipäällikkömme on Liisa Mikkonen, jolla on usean vuoden opettaja- ja tutkijakokemus. Hän on koulutukseltaan filosofian tohtori. Projektisuunnittelijamme on Tina Ikäheimo, jolla on yrittäjänä vankkaa työelämäkokemusta. Projektitutkijamme Taina Siikakoski on työskennellyt ennen tätä projektia useiden koulutusalan projektien parissa. Hänellä on vankka monitieteellinen koulutus ja hän on kasvatustieteen tohtori. Suunnittelijamme Taisto Anttila on koulutukseltaan filosofian maisteri. Jos haluat ottaa yhteyttä projektista vastaaviin henkilöihin, voit laittaa heille sähköpostia joko osoitteella yliopistostatoihin@yliopisto.fi tai sukunimi.etunimi@yliopistostatoihin.fi.

Toimisto

Toimistomme sijaitsee Rovaniemellä osoitteessa Korvatunturintie 219 A, Rovaniemen keskustorin laidalla. Toimitilamme sijaitsevat esteettömissä tiloissa katutasossa apteekin ja postin vieressä. Meille on helppo tulla bussilla 213, joka kiertää ympäri Rovaniemeä. Jää pois Korvatunturin kaarre –nimisellä pysäkillä ja kävele suoraan eteenpäin pitkin Tontun tietä, kunnes saavut Haltijantien ja Huurretien risteykseen. Käänny risteyksestä Huurretielle, kävele noin sata metriä eteenpäin ja käänny seuraavasta risteyksestä Korvatunturintielle. Löydät meidät heti risteyksen jälkeen näkyvästä keltaisesta tiilitalosta, joka sijaitsee keskustorin laidalla. Jos tulet omalla autolla, voit pysäköidä autosi suoraan toimistomme eteen, jossa on kuusi parkkiruutua asiakkaille. Pysäköinti on maksutonta kahden tunnin ajan parkkikiekkoa käyttäen.

Olemme avoinna maanantaista tiistaihin kello 8-16, keskiviikosta perjantaihin kello 9-17 sekä lauantaina kello 10-15. Voit soittaa meille toimiston aukioloaikoina numeroon +358 6070965. Jos soitat toimiston aukioloaikojen ulkopuolella tai jos emme muutoin vastaa puhelimeen, voit jättää viestin vastaajaan ja palaamme asiaan mahdollisimman pian. Muistathan jättää vastaajaviestiin yhteystietosi, joista sinut saa kiinni toimistomme aukioloaikoina. Kerrothan myös lyhyesti mitä asiasi koskee.

Voit myös laittaa sähköpostia osoitteella yliopistostatoihin@toimisto.fi . Kerrothan sähköpostiviestissäsi yhteystietosi sekä mahdollisimman tarkasti mitä asiasi koskee. Pyrimme vastaamaan sähköpostiviesteihin kahden työpäivän kuluessa, mutta kiireisinä aikoina, kuten seminaarien alla, vastaaminen saattaa kestää hieman kauemmin. Jos emme vastaa viikon kuluttua, otathan uudelleen yhteyttä, koska tällöin on mahdollista, että viestisi on joutunut roskapostilaatikkoon tai ei muutoin ole saapunut perille.

Meille voi lähettää myös perinteistä postia. Postiosoitteemme on Yliopistosta työelämän pyörteisiin –projekti, Korvatunturintie 219 A, 56789 Rovaniemi. Postitamme pyynnöstä esitteitämme sekä ammattikirjallisuutta koko Suomeen, mutta otathan huomioon, että joudumme perimään kaikista lähetyksistä sekä postitus- että käsittelykulut, jotka tulee maksaa etukäteen ilmoittamallemme tilille.

Seminaariin ilmoittautuminen

Jos haluat ilmoittautua johonkin seminaareistamme, kerro tarkasti mitä seminaaria ilmoittautumisesi koskee. Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä seminaarin nimi, kaupunki, jossa seminaari järjestetään sekä seminaarin ajankohta. Otathan huomioon, että seminaareissa on paikkoja rajoitetusti! Otathan myös huomioon viimeiset ilmoittautumispäivät, jotka ovat tämän syyskauden seminaarien osalta seuraavanlaiset: Rovaniemellä järjestettävään Yhteistyön kautta osaajaksi työelämään -seminaariin tulee ilmoittautua viimeistään 16.11.2015 ja Oulussa järjestettävään Yhteistyön kautta osaajaksi työelämään -seminaariin tulee ilmoittautua viimeistään 20.11.2015, Oulussa 2.-3.12.2015 järjestettävään kaksipäiväiseen Opintopolun työlämänäkymiä –seminaariin tulee ilmoittautua viimeistään 28.11.2015 ja Kajaanissa 29.12.2015 järjestettävään Yliopistosta työelämän pyörteisiin –päätösseminaariin tulee ilmoittautua viimeistään 1.12.2015. Otathan kuitenkin huomioon, että koska paikkoja on rajoitetusti, saattavat paikat loppua ennen viimeistä ilmoittautumispäivää, joten jos haluat osallistua seminaariin, kannattaa ilmoittautua mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.

Seminaareihin osallistuminen sekä kahvitarjoilu on maksutonta, mutta seminaarien aikana mahdollisesti tarjottavat lounaat ovat omakustanteisia. Jos haluat nauttia omakustanteisen lounaan seminaarin aikana ja sinulla on jokin ruoka-aineallergia tai noudatat erikoisruokavaliota, ilmoitathan siitä etukäteen, jotta keittiömme osaa varata sinulle sopivan lounaan.
Jos haluat lisätietoja järjestämistämme seminaareista, ota yhteyttä toimistoomme ja pyydä ilmainen seminaariesite joko sähköisessä muodossa tai paperiversiona! Odotamme yhteydenottoasi! Nähdäänkö seuraavassa seminaarissa?